CrossRoad

søndag den 11. august 2019

Helt i mål med CrossRoad BOM!

Så nåede vi helt til vejs ende af dette projekt. Det har været rigtig sjovt at se, hvad I indtil videre har fået ud af vores oplæg.

Som vi skrev allerede fra starten, kan quilten samles efter oplæget, eller blokkene - her tænker vi mest på de små 3" blokke - kan sættes sammen på forskellige måder, da de alle har samme størrelse. Yderligere kan rækkerne af blokke syes sammen i forskellig rækkefølge.

Vi har erfaret, at nogle har haft lidt udfordringer med at få rækkerne til at blive lige lange. Det har højst sansynligt rod i sømrumsbredden, og rettes nemmest ved blot at sy et ekstra stykke stof på i begge ender af rækken.

Vi har valgt ikke at sætte kanter på vores quilts (når vi engang kommer så lange), men det kan man sagtens gøre.

Ift. quiltning er det en individuel sag. Vi har hver især præferencer ift. hånd-/maskinquiltning, tæt eller simpel quiltning, all-over eller at quilte hver blok for sig. Så her er der også fri leg!

Vi har aftalt med styregruppen for Quiltefestival i Aulby, at vi må udstille nogle quilts næste forår. Har du din quilt færdig inden den 1/3 2020 og har du mod på at udstilleden, så vil vi gerne høre fra dig.
Vi udvælger de quilts som skal med, så udstillingen kommer til at give et fint billede af forskellg og ligheder af CrossRoad, og melder tilbage senest 1/4 2020. Ønsker du at udstille, skal du sende billeder af din quilt til Maria på sy snabel-a momaquilt.com senest (og meget gerne før) 1/3 2020.

Vi håber, at syningen af denne quilt har været både sjov og lærerig. Vi har i hvert fald haft stor fornøjelse (og en del hovedbrud) af at lave CrossRoad!

Hvis du ikke har vores oplæg til den færdige quilt i dine gemmer, kan du finde den lige her

God sensommer til alle ønskes I af to, der lige om lidt drager 
på 10 års jubileumsrejse til QuiltCampNorwey.

Karina & Maria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar