CrossRoad

søndag den 6. januar 2019

CrossRoad BOM - en gratis månedsblok

Tænk, til august er det 10 år siden Karina og jeg (Maria) mødte hinanden til Dansk Patchwork Forenings årlige træf! Det føles nærmest som en helt liv siden... og det er altså ikke fordi det har føltes som rigtig laaang tid, men fordi vi har oplevet så meget sammen på de 10 år!

For Jer der ikke kender historien om vores første møde, kommer den her i en kort version:

Jeg havde en meget farvestrålende børne quilt hængende på udstillingen, og stod helt diskret bag en flok "damer" som stod og snakkede om min quilt (lidt nysgerrig er man vel altid). En af disse damer undrede sig højlydt over, hvor alle de stoffer med knald farver mon kom fra - og så måtte jeg jo gå til bekendelse og fortælle, at de fleste var købt i netbutikker i Norge, Sverige og England.

Denne ene helt specielle dame vente sig om, og straks vidste jeg, at hende ville jeg rigtig gerne lære at kende... meeen, hvordan siger man lige det til en HELT fremmed?
Det slap jeg heldigvis for at spekulere mere over, for Karina sagde "Skal vi ikke bytte telefonnumre?" - og det gjorde vi så. 

Og det blev starten på vores nu 10 år lange venskab, hvor vi i dag omtaler hinanden som barndomsveninder.

I november 2009 lagde vi første blok til quilten Harmoni BOM ud på bloggen her, i 2010 kom der en juledug kaldet Julemysterie BOW, og så gik det som med så mange andre blogs... den gik mildest tale død.

Men NU starter vi ud på et helt nyt kapitel for sådan et 10 års jubilæum fordre nødvendigvis en ny gratis BOM fra vores hånd! Denne gang syet på maskine og med gode vejledninger så alle - også helt nybegyndere - kan følge med!

Denne quilt er lavet med fokus på, at få så mange forskellige teknikker i spil som muligt, så der er virkelig mulighed for at prøve lidt af hvert, hvis du syr med.

Om du vil sy en hel quilt eller bare plukke nogle spændende blokke her og der er helt op til dig!

Du kan finde intro brevet lige her, og første blok vil ligge klar til download næste søndag den 13. januar 2019.
I introbrevet finder du mere information om CrossRoad Quilten, materialeliste, nødvendigt grej og det der er godt at have.

Vi håber, du har lyst til at sy med og vil opfordre til, at du bruger følgende 3 tags: #CrossRoadBOM #freebomfromkarmaquilt @karmaquilt.dk hvis du lægger billeder af din CrossRoad ud på de sociale medier.Vi vender tilbage på søndag med første blok, som skal downloades fra bloggen!

Maria og Karina

3 kommentarer: