CrossRoad

lørdag den 19. december 2009

Tid til Harmoni pk 2! - nu med rettelse!

Marias blok.

Ja, så nåede vi midten af december med masser af sne og kulde. Besværligt ja, men også skønt med den klare luft, stilheden og lyset!

Nu er det også tid til at lægge anden pakke af Harmomi BOM ud til download, så her er den:

Vejledninger, applikation mv. der skal printes på alm papir her
Blokke der skal printes på 160g/m2 papir her

Hopper du først på vores BOM her, er det vigtigt, at du læser tidligere indlæg ang. printning, så du er sikker på at få blokkene ud i det rette størrelsesforhold! Se både her og her.

God fornøjelse med det og glædelig jul ønskes I alle. Vi vender tilbage i det nye år!

Karina og Maria


PS: Rundt om på nettet begynder der at dukke billeder af Harmoni blokke op. Det er rigtig dejligt at se, hvordan I derude sætter Jeres helt eget præg på vores BOM.
 Berit har syet 2. pakke op allerede, du kan se den her. Når Berit har haft mulighed for det allerede, er det fordi hun syr sammen med Maria i Århus Quilterne. Hun har, som andre der syr i lokalforening med enten Karina eller Maria, mulighed for at være med på vores BOM, og er en måned forud for bloggen... eller det vil faktisk sige... når der bliver lagt en pakke ud til download her på KarMa Quilt, så er den en måned forsinket i forhold til de deltagere, vi har i vores lokalforeninger. Så bare ro på, hvis du ser noget, der endnu ikke har været til download - det kommer!


Marias blok.

RETTELSE:
for at få pakkens tekstblok til at vende rigtigt, skal du bruge teksten her, og ikke den i pakken.

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige fundet jeres blog og synes vældig godt om den. Hvis jeg skal starte på jeres harmoni Bom, vil jeg gerne vide lidt om den endelige størrelse.

  vh.
  Nanna

  SvarSlet
 2. Hej Nanna. Det endelige mål bliver 140 x 180 cm afhængig af hvad man vælger som kanter. Disse og andre oplysninger findes i "Introbrev og første pakke". God fornøjelse. Maria

  SvarSlet
 3. your bom would look so nice, but I cannot download the dokuments, please can you help me
  thanks elfriede/österreich

  SvarSlet
 4. Hej
  Jeg er interesseret i jeres harmoni bom,jeg ved godt at vi skriver 2012, men alligervel.;))))
  Jeg kan ikke downloade vejledningen på pakke 1, er det ikke muligt længere, eller er det bare mig, der ikke lige er klar over hvordan man skal gøre...)))
  Venligst claven

  SvarSlet