CrossRoad

søndag den 7. marts 2010

God smag....

Det er så dejligt at se, at de mønstre Maria og jeg har designet til vores Harmoni BOM, falder i så god smag at de bliver brugt i andre sammenhænge.
Her er et eksempel på et par kaffebrikker som Karin (non-blogger) har lavet, de er syet med rå kanter....de er bare lækre !!Karina

8 kommentarer:

 1. Det er rigtig flotte mønstre du laver, men jeg syntes altså ikke jeg kan finde disse dejlige svampe nogen steder, eller er det bare mig der er "dum"
  Knus, Inge

  SvarSlet
 2. Hej Inge. Nej det er bestemt ikke dig der er dum, for mønsteret på svampene er faktisk ikke uploaded endnu. Et lille ups! Men det kommer inden for den næste uge... når jeg kommer så langt! Hilsen Maria

  SvarSlet
 3. TAK, det vil jeg glæde mig til, ville gerne bruge dem på et par grydelapper.

  SvarSlet
 4. Ja, man bliver nogengange lidt forvirret af, at se at andre bloggere er kommet længere end vi andre har haft mulighed for.

  SvarSlet
 5. Helt ærligt, så bliver jeg også selv lidt forvirret ind imellem! Men bare rolig - det hele skal nok komme her også!

  SvarSlet
 6. Hvorfor er nogle længere end vi er her???

  SvarSlet
 7. Hej Inge.
  Kan godt forstå du undrer dig, men Maria og jeg har begge tilbudt medlemmer af vores lokale foreninger at de kunne købe mønstret udprintet, altså til kostprisen.Jeg har også et aftenskolehold der syr det. Mest fordi en del af dem ikke har pc adgang, og det er så deres gevinst at de er lidt foran. :-)
  Betragt billederne som et dejlig appetitvækker på hvad der kommer, kan kun røbe at de andre er begejstrede.
  Karina

  SvarSlet
 8. Tak for svaret, jeg fortsætter med at samle sammen til jeg så har dem alle, så kan jeg vist bedre vælge farver, og så er jeg jo igang med en sampler i forvejen,Pigetæppe til Liva, som kan ses på min blog.
  Knus, Inge

  SvarSlet