CrossRoad

fredag den 19. februar 2010

Harmoni pakke 4

Karinas blok 11

Så er vi klar med download af pakke 4.  Og med weekendens komme og endnu en snestorm på vej, kan det vist ikke ligge blive ret meget bedre.

Tid er i denne her sammenhæng et underligt fænomen, for imens vi spændt følger "Harmoni'en" her på nettet, er vores egne tæpper også ved at tage form, og et kan vi love, det bliver ikke kedeligt....Vi er i hvert fald selv helt begejstrede.

Husk, at det bare ville være så lækket at få billeder sat ind her af jeres færdige blokke, vi vil meget gerne være behjælpelige med det tekniske....( læs: Maria vil gerne hjælpe).

Men tilbage til pakke 4:
Det der skal printes på papir findes her
Det der skal printes på 160g/m2 papir findes  her

Denne vidunderlige vandkande er syet af Karin (non blogger) fra Assens.
Karin applikere med rew edge og har også syet blomsterstilkene på maskine.
Læg mærke til, at Karin har valgt at applikere blomster i stedet for at brodere og det giver en skøn effekt! Måske nogle af os andre skal overveje det også??? 

Så bare for en ordens skyld: her et billede af Marias Harmoni-tekst-blok, som den ser ud, når den (nu!!!) vender rigtigt! Farverne er ikke helt gode, men det er bare svært med aften fotografering og sparepærer!

God fornøjelse med syningen!
Maria og Karina

2 kommentarer:

  1. Jeg vil rigtig gerne være med, deltage, sy harmoni men jeg har ikke fundet det, er der mulighed for at deltage?

    SvarSlet
  2. Hej elsemarie.
    Ja du kan sagten deltage, de 4 pakker der er udkommet ligger til gratis download her på siden. Du kan kende stederne ved at der står "her" med rød skrift. Håber du finder det, og God fornøjelse.
    Karina

    SvarSlet