CrossRoad

fredag den 3. juni 2011

Vildt fantastisk!!!

Lige kommet hjem fra Aulby Quiltefestival er jeg (og naturligvis også Karina!) bare så super, super glade over "vores" Harmoni udstilling! Det har været så forrygende, sjovt og fedt at se 22 "ens og forskellige" tæpper hænge sammen og vi har fået så megen dejlig feedback! Men I her på bloggen skal da ikke snydes for udstillingen, så her kommer billeder af alle tæpper.
Havde jeg nu været bare lidt prof, så havde der stået hvem der har syet hvad, men det er jeg ikke, så I må bare nyde synet! For at se billederne lidt større, skal I bare klikke på dem.Lige dette sidste tæppe kender jeg ejerkvinden på, for det er mig. Karinas... ja, det får I et billede af en anden dag...

Skulle du nu sidde og tænke: "Jamen, hvor er mønsteret" så finder du det lige her øverst til venstre på siden. Det hedder "Pakke 1... optil pakke 10". Husk at læse vejledningen godt igennem, så du får printet rigtigt ud!

Nu er vi for alvor kommet i tænkeboks, men da vi har bare lidt planer om, at skulle have syet en del af næste projekt inden det kommer på nettet, så må I vente lidt endnu.

God sommer til alle

Karina og Maria

13 kommentarer:

 1. Hello

  Ohh,.. what wonderful quilts in nice colours!
  Thank you for I can visit it.

  Greatings from Germany, from
  Klaudia

  SvarSlet
 2. I kan være både glade og stolte ;)
  Det er en meget fin udstilling af de vidt forskellige tæpper.
  Som får meget ros ;))

  Yt

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er de flotte og så helt forskellige allesammen.

  SvarSlet
 4. Ja hvor er de dog alle flotte, man får jo helt lyst til at gå igang, det projekt kan i være mega stolte af, kom bare med mere fra samme skuffe, knus Inge

  SvarSlet
 5. Hvor er det altså sjovt at se, hvor forskellige de er blevet. De er bare så flotte allesammen.

  SvarSlet
 6. Nu kan jeg helt fortryde, at jeg aldrig gik i gang, da I startede på projektet, men som sædvanlig er jeg altid bagud. Jeg er spændt på at se, hvad I finder på til næste gang. Så må jeg være klar fra starten. De er flotte hver især, men det med den mørke baggrund er jeg lidt vild med.

  SvarSlet
 7. De er bare rigtig flotte alle sammen. Kender 2, der er igang med tæppet lige nu og de bliver også meget anderledes.
  Glæder mig til det næste projekt, som jeg gerne vil være med til. hvis tiden er der på det tidspunkt eller må jeg bare være med på en kigger.

  SvarSlet
 8. Takk for titten av disse lekre quiltene.
  Ønsker deg en strålende helg.

  SvarSlet
 9. I like your work, it is beautiful
  thank you for to share.
  congratulations
  good bye
  Josefina
  tijerasycuchara.wordpress.com

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 11. Halløjsa - jeg var nede på Messen og så de mange super flotte tæpper. Jeg var så heldig at snakke med dig og fik dit visit kort - og har desværre mistet dette. Jeg har haft dette link som favorit på pc'en længe og har prøvet at down loaded mønstrene på tæppet. Som er en klar favorit for 2012 projekter. Men uden held er jeg den eneste som ikke har know how til det??
  Quilte Knus fra Anita og Godt Nytår til dig og dine

  SvarSlet
 12. Hei
  For en flott utstilling av de samme teppene,de er unike!Superfine alle i sammen.Ha en fin uke med nye prosjekter,lagt meg til som følger.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad-Hardanger

  SvarSlet
 13. Tenk at en kan skape så ulike uttrykk av samme teppe. Nydelige alle sammen.
  Takker for hyggelig kommentar på bloggen min. Første gang jeg er på bloggen din og her var det godt å være. Kommer gjerne igjen.
  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlet