CrossRoad

fredag den 3. september 2010

Jule Mysterie BOW 1Så er tiden kommet til første blok af vores Jule Mysterie BOW.

For at gøre det nemt, er det en god idé at starte med at skære følgende:
Af det lyse stof:
5 stykker a 21 x 21 cm
4 stykker a 27 x 34 cm.
Af vloumenvlies skæres tilsvarende stykker.

Blok 1:
Du skal til denne blok bruge et stykke stof på 27 x 34 cm. Start med at folde stoffet både på langs og på tværs og fingerpres folderne. Fold ud igen.Denne blok er tegnet på to ark papir; juletræet på et ene og teksten på et andet. Det nederste af juletræet/pakkerne er på begge tegninger, så det er muligt at placere dem rigtigt ift hinanden og lime/tape dem sammen. 

For at sikre, at juletræet bliver centreret på stoffet, skal de stiplede linjer ligge under pressefolderne på stoffet, når motivet tegnes op. Tegn motivet med en vandopløselig Pen/pigma pen 01 brun/blyant. Læg volumenvlies under og stitch! Der er brugt bagsting og franske knuder.

Når du er færdig med træ/pakker, skal du fjerne evt mærkepen, presse let og lægge blokken væk... og vente med spændign på den næste!

Hvis du har brug for lidt starthjælp, kan du finde tips og teknik her hos Maria. Her kan du finde vejledning i bagsting - franske knuder kan ses på video her, hvor andre sting også kan ses.

Og nu til mønsteret: Juletræ og tekst. Gad vide hvorfor juletræet er scannet på hovedet, Maria?!
Da vi har haft nogle problemer med "Harmoni" på scribd, har jeg (Maria) besluttet at prøve med Google Docs. Så håber jeg meget at det virker - gør det ikke, så giv mig straks besked på sy@momaquilt.com.
Husk: Når du printer skal du vælge "ingen sideskalering"!

Nu er mysteriet skudt i gang - vi håber meget, at du har lyst til at være med i løjerne!

Karina og Maria

1 kommentar:

  1. Det er næsten ærgeligt at jeg skal på kursus hos Pia i morgen i Hørning. Det betyder jo at jeg skal forberede mig i aften, så jeg ikke har tid til at brodere. Rigtig godt projekt. Jeg glæder mig til at komme i gang.

    SvarSlet