CrossRoad

lørdag den 21. november 2009

Vigtigt om printning!

Uhm , så blev jeg ellers lige lidt ræd! Nogen søde læsere (stort tak til Jer) har gjort mig opmærksom på, at "Harmoni" blokkene ikke komme ud af deres printer i rette størrelse!!!

Nu er det sådan, at hverken Karina eller jeg er nogen computernørder... eller det vil sige, det er nok lige præcis det vi er... nogle nørder!

Så hvad skal man gøre, når "Harmoni" ikke kommer ud i den rette størrelse?
Mit bedste bud er som følger...
Når du er kommet frem til mønsteret (altså efter de punkter beskrevet i tidligere indlæg), tryk da ikke på print, men på "Ctrl P". Så kommer printerindstillinger frem på skærmen. Under punktet "Sideskalering" skal det vælges "ingen"!

Nu er du klar til at vælge print... og så håber jeg det passer... det gør det her hos mig!

Lov mig, at hvis det ikke virker, så skriv til mig på sy@momaquilt.com! Så skal jeg få en med forstand til at se på det!
Hvis det virker, så skriv mig en lille kommentar her, så jeg ikke behøver at blive helt gråhårdet...

Og sidder der nu en rigtig computernørd derude et eller andet sted og tænker "vor herre bevares" så er du mere end velkommen til at sende mig en mail med hjælp!

Maria

5 kommentarer:

 1. Kære Maria tusind tak for hurtig hjælp med at løse problemet printningen af blokkene, når jeg gør som du nu har beskrevet passer målene, dejligt :)så nu kan jeg starte med at sy.

  SvarSlet
 2. HE SEGUIDO LAS INSTRUCCIONES SIN INCONVENIENTES HE DESCARGADO LAS PLANTILLAS. lA DIFICULTAD ES LA TRADUCCION.

  SvarSlet
 3. Maria gracias por su consideracion, si uso el traductor pero no funciona en los pdf,miré la introduccion y ahi no entendi mucho.Pero si puedo leer su blog, un abrazo. Podré hacerlo, si tengo problemas lo comunicaré inmediatamente por mail.

  SvarSlet
 4. Hejsa!
  Min printer driller og vil ikke udskrive i rigtig størrelse, de bliver for små, jeg kunne godt tænke mig at i skrev at blok 13 er eks.v. 20 X 25, blok 16 er 15 X 15, så kan jeg selv kontrolere og måske tegne om.
  Grethe

  SvarSlet