CrossRoad

fredag den 20. august 2010

Free Julemysterie BOW...

 

Nu nærmer julen sig med små trippende skridt, og derfor har vi lavet en skøn gratis julemysterie BOW! (Block Of the Week ).
Da det er en mysteriequilt, vil vi ikke afsløre, hvad der færdige projekt bliver. For at du alligevel kan få en føling med mysteriet, kan vi fortælle, at denne BOW er for stor til at hænge på vægen, og for lille til, at du kan putte dig under den, når julegodterne gør deres indtog. Når afsløringesn time kommer (medio november), kan du vælge enten af fædiggøre mysteriet på maskine eller i hånden over pap.
Vi har valgt at bruge Valdani Perlebomuld 12, nr O 560 og M 43til vores stitcherier, da det er en skøn tråd at arbejde med og farveskiftene er flotte. Vi giver den vores fineste anbefalinger! Begge tråde kan købes hos Helene Juul Design (også på træf!).
For at kunne være med fra start skal du have følgende i huset: 
80 cm lyst stof, 80 cm volumenvlies/H180 og broderitråd.
Hold øje med bloggen - pludselig er første blok klar til download!
Maria og Karina


Posted by Picasa

lørdag den 14. august 2010

Marias Harmoni


Lige nu holder min Harmoni ferie, for jeg kan ikke beslutte mig for, hvordan jeg skal lave kanten.

Maria

fredag den 13. august 2010

Held i sprøjten!

Idag har jeg fået en mail fra Jutta i Tyskland  med billede af hendes færdige Harmoni BOM. Se lige hvor lækkert det ser ud!!!

Skønne farver! Læg mærke til farveforløbene i både flying geese og blokkene ned firkanter!

Godt andre kan blive færdige, når nu Karina og jeg ikke kan.
Vi er begge fuldt optaget af at sy modeller til det kommende TRÆF og med at sy på vores næste lækre projekt her på bloggen. Glæd Jer - der er lækkerier!

Maria